ترافیک، دود ،آلودگی هوا و جمعیتی فراتر از 12 میلیون نفر نشان از آن دارد که تهران را دیگر نمی توان با حالت عادی اداره کرد. به همین خاطر هم بود که دولت دهم دورکاری را در دستور کار قرار داد هر چند دولت تدبیر و امید انگار تدبیر دیگری برای اداره این کلانشهر دارد .
ترافيك، دود ،آلودگي هوا و جمعيتي فراتر از 12 ميليون نفر نشان از آن دارد كه تهران را ديگر نمي توان با حالت عادي اداره كرد. به همين خاطر هم بود كه دولت دهم دوركاري را در دستور كار قرار داد هر چند دولت تدبير و اميد انگار تدبير ديگري براي اداره اين كلانشهر دارد . با وجود اين معاون برنامهریزی استانداری تهران گفته است: طرحهای دورکاری و خروج کارکنان دولتی از استان تهران مجددا پیگیری و بررسی میشود.
به گزارش تهران پرس؛ دولت يازدهم از ابتدايي كه سكان كار را به دست گرفت عزمش را جزم كرد تا مصوبات دولت قبلي را لغو نمايد . يكي از مصوباتي كه با تدبير دولت اعتدال لغو شد،مصوبه اي بود كه دولت قبلي با هدف كاهش سفرهاي غير ضرور درون شهري براي كاهش آلودگي هوا و ترافيك تصويب كرده بود و در اين طرح اولويت با مادران شاغل داراي فرزند كوچك يا معلول بود. اين طرح اما چندان برقرار نماند.
لغو دوركاري با هدف بررسي
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده لغو بخشنامه دورکاری زنان شاغل را به دلیل به دليل تامین نشدن اهداف پیش بینی شده دانست اما در عین حال وعده بررسی کارشناسی زیرساخت های لازم برای اجرای صحیح چنين طرحي را داد. بنا به تاكيد مولاوردي بخشنامه دور کاری از آن نظر که فاقد تامین اهداف پیش بینی شده و نتایج و کارایی لازم ارزیابی شده ، لغو گردید اما بررسی کارشناسی زیرساختهای لازم برای اجرای درست آن در دست اقدام است.
معاون برنامهریزی استانداری تهران با تاكيد بر اینکه طرح دورکاری و خروج از تهران به طور کامل اجرا نمیشود مي گويد: طرحهای دورکاری و خروج کارکنان دولتی از استان تهران مجددا پیگیری و بررسی میشود.
به باور نعمتالله ترکی طرح دورکاری مثمر ثمر بوده و تا کنون 5 هزار نفر در طرح دورکاری شرکت کردهاند اما براي ادامه كار باید اجرای طرح دورکاری و خروج کارمندان از تهران آسیبشناسی شود و تیمی متشکل از نمایندههای دستگاه اداری و دولت در این خصوص اقدام کند تا با اعمال تغييراتي كارايي بهتري داشته باشيم.
ترکی همچنين درباره طرح خروج کارکنان دولتی با اشاره به اينكه تاکنون 2 هزار نفر از تهران خارج شدند مي افزايد: ولی مزایا و خدماتی که به کارکنان دولتی برای انتقال از تهران میدادند کافی نبود.
با وجود اين كلانشهر جسم كلانشهر تهران نحيف تر از آن است كه بار 12 ميليون جمعيت را به دوش بكشد. آيا دولت تدبير و اميد براي كنترل جمعيت و حتي مهاجرت معكوس در شهرمان فكري دارد؟
20/بهمن/1392
نظرات شما عزیزان: